Αγγλόφωνο νηπιαγωγείο

Ετοιμάστε το παιδί σας για το μέλλον με μία ποιοτική εκπαίδευση στα αγγλικά.

Το Campion School είναι ένα ιδιωτικό διεθνές σχολείο, που βρίσκεται στην καταπράσινη περιοχή της Παλλήνης και στεγάζεται σε ευρύχωρες εγκαταστάσεις. Το σχολείο προσφέρει ουσιαστική εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα σε αγόρια και κορίτσια όλων των φυλών, των εθνικοτήτων και των θρησκειών, τα οποία ηλικιακά κινούνται μεταξύ των τριών και των δεκαοκτώ ετών. Το σχολείο είναι μια ζωντανή κοινότητα, όπου το προσωπικό απολαμβάνει μια ανεπίσημη αλλά ταυτόχρονα επαγγελματική αλληλεπίδραση με τους μαθητές και οι σχέσεις μεταξύ των μαθητών είναι ζεστές και φιλικές. Ο διεθνής χαρακτήρας του σχολείου διασφαλίζει ότι εκπροσωπούνται μαθητές από πενήντα χώρες, ενώ, επίσης, ο κοσμοπολίτικος συνδυασμός που προκύπτει προσφέρει στο σχολείο μια σημαντική ευκαιρία να προωθήσει την ανεκτικότητα και την κατανόηση μεταξύ των διαφόρων πολιτισμών, μέσα από την καλλιέργεια ενός γενικότερου πνεύματος αρμονίας και συνεργασίας. To Campion είναι ένα από τα κορυφαία αγγλόφωνα σχολεία της Αθήνας με συνεχή παρουσία και δράση πάνω από 40 έτη και ένα από τα καλύτερα IB σχολεία της χώρας.

Προσφέρουμε

  • Πρόγραμμα βασισμένο στο βρετανικό σύστημα για παιδιά ηλικίας 3-18 συμπεριλαμβανομένου Αγγλόφωνου νηπιαγωγείου και προπαιδευτική τάξη
  • Στρατηγικές ανάπτυξης της αριθμητικής και της γλωσσικής ικανότητας σε συνδυασμό με το Διεθνές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (IPC)
  • Μεγάλη ποικιλία μαθήματα σε επίπεδο ΙGCSE
  • Προετοιμασία για εισαγωγή στο πανεπιστήμιο με το πρόγραμμα IB
  • Μαθήματα όλων των επιπέδων για την ελληνική γλώσσα, τη φιλολογία και τον πολιτισμό
  • Μία μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων εκτός διδακτέας ύλης όπως αθλητισμός, θέατρο και μουσική
  • Υπερσύγχρονο στάδιο αθλοπαιδιών και ποδοσφαίρου

Οι στόχοι μας

Έχοντας ιδρυθεί το 1970, το σχολείο μας ακολουθεί τους εξής ιδρυτικούς στόχους:

  • παροχή άριστης ακαδημαϊκής εκπαίδευσης για την αγγλόφωνη κοινότητα της Αθήνας.
  • δημιουργία ενός περιβάλλοντος βασισμένου σε ηθικές αξίες που θα βοηθήσει τους μαθητές να διαμορφώσουν το χαρακτήρα τους και να γίνουν υπεύθυνοι πολίτες.
  • εδραίωση της κατανόησης και της αγάπης για την Ελλάδα και τα ελληνικά ιδεώδη.

Η αποστολή μας

Παρόλο που ο κόσμος έχει αλλάξει δραστικά από τότε, πιστεύουμε ότι οι στόχοι αυτοί ακόμα ισχύουν και αποτελούν τη βάση της αποστολής μας:

Ο στόχος του σχολείου μας είναι να παρέχει μιας πρώτης τάξεως εκπαίδευση για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 3 – 18 ετών, η οποία θα αναπτύξει τις ικανότητές τους που σχετίζονται τόσο με ακαδημαϊκές και γενικές γνώσεις όσο και με αθλητικές ή θεατρικές δραστηριότητες. Βασικός σκοπός του σχολείου μας είναι η σφαιρική καλλιέργεια του ατόμου έτσι ώστε να αποτελέσει μέρος ενός κόσμου που θα απαρτίζεται από υπεύθυνους και σωστούς πολίτες. Το σχολείο μας αποκλειστικά έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές ώστε να λάβουν πανεπιστημιακή μόρφωση στη Βρετανία, τη Β. Αμερική αλλά και παγκοσμίως.