ΙΒ Αποτελέσματα 2023

 

Η σχολή μας έχει μακρά ιστορία ακαδημαϊκής αριστείας και τα αποτελέσματα που γιορτάζουμε φέτος αποτελούν απόδειξη της ανθεκτικότητας και της αποφασιστικότητας που έχουν δείξει οι μαθητές, όχι μόνο στα έτη του διπλώματος IB, αλλά και στα τέσσερα τελευταία χρόνια των σπουδών τους.

Ο μέσος όρος επίδοσης των μαθητών μας ήταν 35/45 (το 45 είναι το απόλυτο άριστα), 5 μονάδες (points), δηλαδή, πάνω από τον παγκόσμιο μέσο όρο του 2023 – την τελευταία χρονιά που πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις. Το 80% των εξετασθέντων έλαβε 30 μονάδες ή παραπάνω, ενώ το 50% όλων των βαθμών ήταν 6 ή 7 (οι καλύτεροι, δηλαδή, δυνατοί βαθμοί).

Campion School: Eξαιρετικές αποδόσεις τελειόφοιτων ΙΒ με μέσο όρο 38/45-1

Ο πρώτος μας σκόρερ φέτος ήταν Ιρακλείτος Γιώτης με 42 μονάδες ο οποίος θα συνεχίσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο McGill στον Καναδά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της γεμάτης προκλήσεις διετίας που διανύσαμε, το προσωπικό μας δούλεψε απίστευτα σκληρά ώστε οι μαθητές να συνεχίσουν να λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση μαζί με φροντίδα που χρειάζονταν. Παράλληλα, προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε ότι θα τους δινόταν κάθε ευκαιρία για να ακολουθήσουν τα επόμενα βήματά τους προς την κατεύθυνση που είχαν επιλέξει.

Οι μαθητές μας αφήνουν το Campion School για να φοιτήσουν σε κάποια από τα κορυφαία πανεπιστήμια στην Αμερική συμπεριλαμβανομένων των Πανεπιστήμιο Κολούμπια, Σχολή Οικονομικών Επιστημών Wharton, Βορειοανατολικό Πανεπιστήμιο, Τζορτζτάουν και  το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν.

Ένας αριθμός αποφοίτων μας θα συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε πανεπιστήμια σε όλη την Ευρώπη. Φέτος, οι αποδοχές μας στην ΕΕ περιλαμβάνουν πανεπιστήμια στην Ισπανία, την Ολλανδία και την Ιταλία συγκεκριμένα το IE Spain, το Πανεπιστήμιο του Χρόνινγκεν, το Πανεπιστήμιο Vita Salute San Raffaeli-Ιταλία και το Πανεπιστήμιο Bocconi.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε σίγουροι πως η εκπαίδευση που έλαβαν στο σχολείο μας τούς έχει δώσει τα εφόδια για να επιτύχουν σε ακαδημαϊκό επίπεδο και όχι μόνο.